Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılan, Medrese Mahallesi’nde 3.5 dönüm arsa üzerine kurulu 3.200 m2 kapalı alandaki eski binası yıkılarak yerine 5.750 m2 kapalı alanlı yeni bir hizmet binası inşaa edildi.
İnşaat çalışmaları nedeniyle geçici olarak Ahi Evran Mahallesi, Ankara Kayseri Asfaltı Caddesi, DSİ Yanı’ndaki Eski İl Müftülük hizmet binasında hizmet veren Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu, yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşındı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan H Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Akdeniz, “Yapımı tamamlanan yeni hizmet binamızda 11.03.2019 tarihinden itibaren hizmet verilmeye başlanmıştır. Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü taşınma işlemi başladığı tarihten itibaren hizmette hiçbir kesintiye uğramamış dolayısıyla vatandaşlarımız bu süreçte kesintisiz hizmet almaya devam etmişlerdir. Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yeni binası 5.750 m2 kapalı alanlı, bekleme salonları, konferans salonları, çift asansörlü, ferah ve geniş mekânlı, akıllı bina sisteminde tamamen engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarımız düşünülerek yapılmış son derece modern bir binadır. Binamızın inşaatının başlangıç ve bitimi arasındaki geçici süreçte vatandaşlarımıza göstermiş oldukları anlayış ve sabırdan dolayı İl Müdürlüğü olarak teşekkür ediyorum. Bilinmesi gerekir ki bütün bu çalışmalar vatandaşlarımıza layık olduğu şekilde en modern binalarda en kaliteli hizmet verebilmek içindi. Yeni hizmet binamız vatandaşlarımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)