Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberliğini dernek binasında yapmış olduğu mevlid-i şerif programı ile pekiştiriyor.
Şehitlerimizin şahadet yıl dönümlerinde ve doğum günlerinde düzenlenen mevlid-i şerifler ile aziz şehitlerimiz yad ediliyor. Şehit ailelerinin bu vasıtayla sık sık bir araya geldiklerini belirten Şehit aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan “Bizler, bu vatan uğruna şehit düşen kahramanlarımızı her daim anmak ve hatırlatmak için bu etkinliği yapıyoruz. Bugün yapmış olduğumuz etkinlikte ise 24 Haziran 2016 tarihinde Hakkâri Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehitlik mertebesine ulaşan ve geçtiğimiz günlerde de doğum günü olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek’in ruhu için mevlid-i şerif okuttuk.



Hem şehidimizi doğum gününde hatırlamak hem de tüm şehitlerimizin ruhu için Kuran'ı Kerim okuttuk. Her ay dernek binamızda yapmış olduğumuz etkinliklerde, İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen hocalarımız ve şehit ailelerimizin katılımıyla dernek binamızda Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi grubu ve yemek ikramı ile ailelerimiz birlik ve beraberliklerini pekiştiriyorlar. Tabi ki bizler de bu acıyı yaşayan aileler olarak birbirimize destek oluyoruz ve Allah’ın izniyle de olmaya devam edeceğiz. Bizlere destek olan İl Müftülüğüne sonsuz teşekkürler ediyoruz.” dedi. (HABER MERKEZİ)