Kırşehir'in batıya açılan kapısında kasaba-kent projesi yükseliyor

KIRŞEHİR SARAVENAS 
KASABA-KENT PROJESİ 
HIZLA DEVAM EDİYOR

Kırşehirli İş İnsanı Yakup Türkal  tarafından gerçekleştirilen projenin 1. Etap konut bölümünde sona gelinirken; ikinci etap AVM, rezidans bölümünün inşaatı başladı,  ikinci etap AVM ve rezidans projesinin ardından üçüncü etap konut ve cadde AVM projesi hazırlanacak…

Kırşehir'de TÜRKALLAR İNŞAAT tarafından site şeklinde temeli atılan SARAVENAS KASABA-KENT konut projesi hızla devam ediyor.
Kırşehirli İş İnsanı Yakup Türkal'ın başlattığı SARAVENAS Kasaba- Kent Projesinin konut bloklarının olduğu 1. Etap hızla devam ederken; 2. etap AVM ve REZİDANS bölümü inşaatına başlandı. 2. etap AVM ve REZİDANS projesinin hemen ardından 3. etap Cadde AVM ve Konut projesi uygulamaya alınacak.
 Projeye Kırşehir halkının ilgisi yüksek olurken; şehrin batıya açılan bölümünde konut, AVM ve rezidans projesinin yükselmesi, devamında da içerisinde sosyal donatıların, park ve bahçelerin, kafe restoranların, ünlü markaların mağazalarının açılacak olması bölgeye hareketlilik katacak.
Kırşehir’e önemli bir vizyon katacak projenin öncüsü Kırşehirli İş İnsanı Yakup Türkal, planlanan 3. etap projesi uygulandığında, proje Kent Park ile bütünleşeceğini, Türkallar İnşaat tarafından hayata geçirilen 'kasaba kent' prestij konut projesi, Kırşehir'in markası olacağını ifade etti.
Yakup Türkal, “Saravenas Kasaba-Kent Projesiyle şehrin batı girişinde vizyoner bir proje hayata geçirmek istiyor. Kırşehir’de insanlarımızın doğayla, yeşille, çevreyle nefes alabileceği bir konumda yaşamaları ana ilkemiz. Bu nedenle Kırşehir Belediyesi’ne ait Kent Park’la projemizi birleştirmek. Kasaba kent derken hedefimiz bu. Zaten projemizde konutlarımızdaki katların bir kısmı Kent Parka doğru katlar düşüyor. Hedefimiz projemizi en kısa sürede tamamlamak. Bizler de bunun için yoğun bir çaba içindeyiz” diye konuştu.  (HABER: BEYHAN BALLI)