Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ı ziyaret ettiler.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’la sahada yaptığı çalışmalar ve sağlık çalışanları hakkında görüş ve fikir alışverişinde bulunan Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan “Çalışmalarımız hakkında istişare ettiğimiz Sendikamızın çabalarının ve gayretlerinin her zaman yanında olduğunu belirten İl Başkanımız Sayın Seher Ünsal’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Seher Ünsal, Kırşehir’deki sağlık çalışanlarının yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti ve kovid-19 sürecinde yaptıkları özverileri çalışmaları unutmayacaklarını ifade etti.
Başkan Ünsal, "Sağlık çalışanlarımız bu zorlu süreçte kocaman yürekleri ve üstün görev ahlaklarıyla hepimizin medar-ı iftiharı oldular. Halen de her türlü riski göze alarak, evlerinden, çocuklarından ve kendi hayatlarından mahrum kalıp hastalarının yanında yer alarak, milletimize umut ve güven olmaya devam ediyorlar. İnşallah bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız ama bir gün geriye dönüp baktığımızda, aklımızda kalan en büyük ve en güzel anı, sağlık çalışanlarımızın sevgi dolu kalpleri ve döktükleri alın terleriyle yazdığı muazzam bir başarı hikâyesi olacaktır” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)