Kırşehir İl Özel İdaresi, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Akçakent İlçesi Yetikli-Çiçekdağı İlçesi Boğazevci köylerini ve Çiçekdağı Devreceli köyü yol yapım çalışmasını tamamladı.
Alt yapı ve tüm yol dolgu işleri tamamlanan Akçakent İlçesi Yetikli-Çiçekdağı İlçesi Boğazevci köylerini birbirine bağlayan 10 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Çiçekdağı İlçesi Devreceli Köyü 1 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı olmak üzere toplamda 11 km yol yapım çalışması gerçekleştirildi.
Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz Akçakent ve Çiçekdağı İlçesi köylerimizin tamamlanan yol yapım çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada  “2021 yılı yol yapım çalışmalarımız planladığımız programlar dâhilinde devam ediyor. İlimizde bulunan tüm köylerimizin en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için İl Özel İdaresi Olarak yoğun bir tempoyla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yol çalışmalarımız kapsamında amacımız vatandaşlarımızın ulaşımda daha güvenli ve daha ulaşılabilir rahat bir ulaşım yapmalarını sağlamaktır. Yol yapım çalışmaları biten Akçakent Yetikli ve Çiçekdağı Boğazevci ve Devreceli köylerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)