MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ömer Ali Öz , Başkan yardımcısı Abdurrahman Başak ve üyeler Servet Avkapan, Adem Söğüt, Hasan Semih Soylu’dan oluşan Kırşehir MÜSİAD heyeti , Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü  Mehmet Yurdal Şahin’i makamında ziyaret etti.

Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Mehmet Yurdal Şahin ile bölgesel teşvik,  Kırşehir için öncelikli yatırım konuları, stratejik yatırımlar, genel teşvik uygulamaları ve destek unsurları konusunda sohbet havasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Yurdal Şahin, MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ömer Ali Öz ve MÜSİAD heyetine teşekkür etti.

MÜSİAD Kırşehir Başkanı Ömer Ali Öz, devlet destekleri ve uygulamaları ile ilgili önümüzdeki günlerde Kırşehir’de gerçekleştirilecek bir toplantının yatırımcı ve mevcuttaki yatırımını büyütmeyi planlayan işletmeler için önemli ve faydalı olabileceğini dile getirdi. Önümüzdeki günler için ilimizde bir toplantı yapılmasına karar verildi.

Ziyaret MÜSİAD üyelerinin Mehmet Yurdal Şahin’e teşekkür edip, plaket takdim etmesi ile sona erdi.

(HABER MERKEZİ)