Kırşehir İl Müftülüğü tarafından 2022 yılında hac görevini tamamlayıp dönen hacılar İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu görevlilerince ziyaret ediliyor.

Yapılan ziyarette 2022 yılında İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılan Hac Eğitim ve Bilgilendirme Semineri'ne katılım sağlayanlara Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan katılım belgeleri hacılarımıza takdim ediliyor.

Kutsal topraklardan dönen hacılarımızı evlerinde ziyaret eden Hac ve Umre Şube Müdür Vekili Gazi Bektaş, dualar eşliğinde kutsal topraklara gönderilen hacı adaylarının ibadetlerini yerine getirerek sağlıklı bir şekilde evlerine dönmelerinin sevindirici olduğunu belirtti.

Evlerinde ziyaret edilen hacılarımız kutsal topraklarda yaşadıklarını da dinleyen Bektaş;  "Hac ibadeti bol sabır gerektiren bir vecibe olmasına rağmen bir o kadar da Müslümanın hayatını yeniden şekillendiren bir ibadettir. Rabbim herkese bu güzel ibadeti yerine getirme imkanı versin" dedi.

Ziyaret sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan katılım belgeleri hacılarımıza takdim edildi. (HABER MERKEZİ)