MİMARLAR Odası Kırşehir Temsilciliği’nde yapılan seçimde 2015 yılından bu yana il temsilcisi olarak görev yapan Mehmet Kurt, güven tazeleyerek yeniden seçildi.
61 kayıtlı üyesi bulunan Mimarlar Odası Kırşehir Temsilciliği’ni yaklaşık 13 yıl sürdüren Sevim Özdemir’den 2015 yılında devralan Mehmet Kurt, yapılan seçimde yeniden Kırşehir İl Temsilcisi seçilirken, yönetim kurulu Sevim Özdemir, Şirvan Çelebi Babaoğlu da yönetim kurulunda görev aldılar.
2 yıl süre ile Kırşehir Mimarlar Odası İl Temsilciliği görevini yürütecek olan Mehmet Kurt, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Mehmet Kurt, “Oda olarak Kırşehir’in mimari konularında her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir’in çarpık kentleşmesine izin vermeyeceğiz. Bugün Kırşehir Belediyesi’nin bir çok projeleri var. Pek çoğu da Kırşehir’imizin çehresini değiştiren güzel projeler. Biz de bu konuda Belediyemizin yanındayız, destekçiyiz. Kırşehir Belediyesi’nin ana caddelerimizde sürdürdüğü altyapı çalışmaları çerçevesinde kaldırım ve çevre düzenlemeleri yapıyor. Bu çalışmalar Kırşehir için olmazsa olmaz projeleridir. Bu konuda Belediyemize her türlü desteği veriyoruz. Kırşehir’in daha güzel ve modern olması için biz oda olarak herkese her türlü katkıyı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu arada iki yıldır görev yaptığım Mimarlar Odası Kırşehir Temsilciliği’ne ikinci kez seçilmekten de mutluluk duyuyorum. Odamız üyelerinin güvenlerine layık olmak için daha çok çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim için aslolan Kırşehir’dir. Kırşehir’in gelişip, kalkınması, modern ve yaşanılır, örnek bir kent haline getirilmesi için elimizden gelen katkıları sunmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)