Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kırşehir’in daha çağdaş ve yeşil bir görünüme sahip olması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.
Belediyenin çalışmalarına bir süre önce başladığı Ankara-Kayseri Karayolu üzerinde bulunan köprünün altında bulunan refüjlerinde yenileme ve çim serme, çiçek ekme çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında bazı bordur taşları değiştirildi verimsiz olan çirkin bir görüntüye neden olan eski çimler sökülerek yerine yeni çimlerin serme işlemi yapıldı.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Kırşehir’imizin daha güzel sağlıklı ve çağdaş bir kent olabilmesi amacıyla kentin her köşesinde çalışmaların devam ettiğini, çalışmalarımız artarak devam ediyor. Tüm kentimizin daha yeşil, daha güzel, daha çağdaş ve daha temiz olması için taviz vermeden, sistemli ve kararlı bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Bahçeci, Ankara-Kayseri karayolundaki üst geçidin altındaki orta refüje Park Bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz peyzaj, çim ve çiçek ekme çalışması yaptı güzel bir görünüme kavuştu. Ana caddelerde yürüttüğümüz çalışmalarda bunun en güzel örneğidir.”
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için kaldırım, sert zemin, kilit parke ve orta refüj çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam etmek. Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Kırşehir’in daha yeşil, daha güzel ve daha sağlıklı olması için mevcut yeşil alanlarımızın bakımı ve yeni yeşil alanlarının oluşturulması için çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.(HABER MERKEZİ)