Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun ziyaretinde müjdeyi verdi:

“KIRŞEHİR EVİ’Nİ EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNACAĞIZ”

Kırşehirli Dernekler Federasyonu  11 Eylül’de gerçekleştirilen genel kurul sonrası yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri ve yüksek istişare kurulu üyeleri ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kırşehirli Dernekler Federasyonumuzu yaptığı başarılı çalışma ve projeleri yakından takip ettiğini söyleyerek “Kırşehirli hemşerilerim Keçiören’de yoğun bir nüfusa sahip. Bu zamana kadar Kırşehirli hemşerilerimizle birlikte çalıştık. Bundan sonrada hep birlikte çalışacağız. Kırşehirli hemşerilerimize bir müjdem var. İnşallah Keçiören sınırları içerisinde bir Kırşehir evini hemşerilerimize takdim edeceğiz. Bunun çalışmalarını son sürat sürdürüyoruz. Kırşehirli Dernekler Federasyonu yeni yönetimi ve yüksek istişare kurulu ile göz doldurmaya devam ediyor. Bizde Keçiören Belediyesi olarak federasyonumuzun her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.
Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Federasyon Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve çok sayıda dernek başkanı katıldı. 
Başkan Gökçınar, Başkan Turgut Altınok’a geçtiğimiz ay yapılan seçimle yeniden güven tazeleyen Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar Federasyonun çalışmaları hakkında Başkan Altınok’a bilgiler vererek, şunları söyledi:
“11 Eylül’de genel kurulumuz sonrası yeni yönetimimizi oluşturduk. Bununla beraber Yüksek İstişare Kurulu adı altında bir kurul kurduk. Bu kurul bize her zaman yol gösterecek eleştirecek fikirlerini açıkça beyan edecek. Ayrıca meslek gruplarına göre oluşumumuz sürüyor. Geçen haftalarda federasyon bünyemizde eğitimciler derneğimizi kurduk. İleri tarihte sağlıkçılar ve hukukçularımızı da federasyon bünyemizde bir araya getireceğiz. Kısacası Federasyonumuz yeni oluşan taze kanla çalışmalarına son sürat devam ediyor. Biz Keçiören Belediyesi ile geçmiş yıllarda olduğu gibi her zaman birlik ve uyum içerisinde çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. Başkanımız her zaman destekçimiz oldu. Bizde Kırşehirliler olarak bize düşen görev ve sorumluluklarımızı bildik. Başkanımızın Kırşehir Evi müjdesi bizi çok gururlandırdı. Keçiören’de var olacak bir Kırşehir evi hemşerilerimizin birlik ve beraberliği için çok önemliydi. Turgut Başkana şimdiden çok teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)