Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı Muharrem Ayı dolayısıyla Kırşehir halkına aşure ikramı yaptı.

Cacabey Meydanı’nda dağıtılan aşure ikramına Vali H. Mete Buhara, Milletvekilleri Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı, siyasi parti temsilcileri, esnaf odası başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk yaptığı açıklamada “Mübarek Muharrem Ayının 10. Gününe denk gelen ve paylaşmayı, dayanışmayı, kardeşliği simgeleyen Aşure Günü dolayısıyla esnaf ve sanatkârlarımız ile halkımıza aşure ikramında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada bulunarak birlik ve beraberlik çağrımıza ortak olan misafirlerimize teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza afiyet olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz duaları kabul etsin, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın inşallah.” ifadelerini kullandı.

Program Vali H. Mete Buhara, Milletvekilleri Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve diğer diğer il yöneticilerinin vatandaşlara aşure ikramıyla sona erdi. (HABER MERKEZİ)