30 Aralık 2005 ile 10 Haziran 2009 tarihleri arasında Kırşehir Valiliği görevinde bulunan, tarafsız bir devlet adamı olarak iz bırakan, çalışmaları ve hizmetleriyle Kırşehir halkının takdirini kazanan Vali Lütfullah Bilgin, önceki gün Kırşehir’e geldi ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kırşehir ziyaretine Vali İbrahim Akın’la başlayan Kırşehir eski Valisi Lütfullah Bilgin ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı hemşehrimiz Hayrettin Türe, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu da makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
Belediye Başkanı Ekicioğlu, ziyaretin anısına Vali Lütfullah Bilgin ile Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Hayrettin Türe’ye günün anısına birer plâket takdim etti.
Vali Lütfullah Bilgin ile Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Hayrettin Türe daha sonra Kırşehir Adliye Sarayı’na giderek geçtiğimiz Haziran ayında Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atan Ömer Faruk Yurdagül’ü ziyaret ettiler ve görevinde başarılar diledikten sonra şehrimizden ayrıldılar. (HABER: BEYHAN BALLI)