Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte şehir merkezinde artan motosiklet ve sürücülerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı.
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, motosikletlerin karışmış olduğu kazaların önlenmesi, motosikletlerin trafik güvenliğine uygun olarak seyretmesi, sürücülerinin trafik kurallarına uygun davranması, diğer araç sürücülerinin de motosikletlerin geçiş haklarına ve sürüş güvenliğine dikkat etmelerinin sağlanmasına yönelik, ilimizde motosiklet/motorlu bisiklet denetimleri gerçekleştirildi.
Ehliyetsiz sürücüler ve gürültü yapan motosikletlerden yana artan şikâyetler üzerine harekete geçen Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde evrakları eksik motosikletleri trafikten men ederken, sürücüleri hakkında idari yaptırım uyguluyor.
Denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uygulamalar neticesinde istenmeyen olayların önüne geçmeyi hedeflediklerini, sürücülerin de motosikletlerini trafik kurallarına uygun şekilde kullanmalarını istediklerini ifade ettiler.  (HABER: BEYHAN BALLI)