Sakarya Belediye Başkanı Yüce’den

Kırşehir'e övgü dolu sözler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kırşehir’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. 
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, misafirperverlikleri dolayısıyla İl Başkanı Ünsal ve tüm Kırşehirlilere teşekkür etti. 
Ahi Stadı’nda golsüz sona eren maçın ardından gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Ünsal, 0-0 sona eren karşılaşmada dostluğun kazandığını ifade ederek, Sakarya ile Kırşehir’in spor ile başlayan dostluğunun farklı alanlarda da geliştirebileceğini dile getirdi. 
Kırşehir, AK Parti ile daha da gelişecek diyen Başkan Ekrem Yüce sözlerine şöyle devam etti, “Ahi şehrimizde AK Parti İl Başkanımız Seher Ünsal’ı ziyaret ettik. Kırşehir’de, Ahi şehrimizde çok güzel ağırlandık. Misafirperverlik örneği gösteren tüm Kırşehir heyetine teşekkür ediyorum. Kırşehir İç Anadolu bölgemizin gelişmekte olan şehirlerinden biri. AK Partimizle birlikte inşallah Kırşehir’in gelişiminin daha da hızlanacağına inanıyorum. İl Başkanımız Seher Ünsal’a ve ekibine başarılar diliyorum”. (HABER: SALİH GÜNER)