Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu’na Kırşehir halkı yoğun ilgi gösteriyor.
Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, kurban ibadetinin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun bir şekilde ifasını sağlamak için “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde” vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenleniyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde sürdürülen Vekâletle Kurban Organizasyonu’na Kırşehir halkı da yoğun ilgi gösteriyor.
Kırşehir İl Müftülüğünü ziyaret ederek vekâlet yoluyla kurban bağışında bulunan vatandaşlara kurban makbuzlarını ise Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleri takdim ediyor. 
EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRESİN’İN KURBANI TDV’YE
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek sürerken, Kırşehir İl Emniyet Müdürü Murat Türesin de kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfına yaptı.  kurban bağışında bulundu.
Türkiye Diyanet Vakfının, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganına dikkat çeken Türesin, "Bu yıl kurban vekaletimi, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü kampanya çerçevesinde Türkiye Diyanet Vakfına veriyorum. Allah kurbanlarımızı kabul etsin." dedi.
Türkiye Diyanet Vakfı adına Emniyet Müdürü Türesin'in kurban vekaletini kabul eden İl Müftüsü Yaman, Türesin’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti. (HABER MERKEZİ)