Vali Akın’dan gazetemize kutlama:

“Kırşehir Çiğdem’in yayın tecrübesi

 ve ilkeli haberleriyle ilimiz basını

içerisinde önemli bir yeri vardır”

Vali İbrahim Akın, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in dün 46. Yayın yılına girmesi dolayısıyla bur kutlama mesajı gönderdi.

Yayın hayatında yarım asra yaklaşan “Kırşehir Çiğdem”in başarıyla geçen daha nice yıllar dileğinde bulunan Vali Akın, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner’e gönderdiği kutlama mesajında şunları ifade etti:

“Bilgi ve iletişim çağını yaşadığımız gürümüzün vazgeçilmez unsurlarından birisi de halkı aydınlatma ve kamuoyu oluşturma görevi üstlenen basın kuruluşlarıdır. Dünyada da ülkemizde yaşanan gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlayan, toplumsal sorunların dile getirilmesi ve çözümler üretilmesinde büyük katkısı olan basınımızın bu görevini yerine getirirken, Meslek ilkeleri çerçevesinde, temel hak ve hürriyetleri gözeterek yürütmesi çalışması büyük önem taşımaktadır.

“Yayın tecrübesi ve ilkeli haberleriyle ilimiz basını içerisinde önemli bir yeri olan Kırşehir Çiğdem Gazetesi gündemin nabzını tutan haber ve köşe yazılarıyla halkımızı bilgilendirmeye devam etmektedir. Yayın hayatında yarım asra yaklaşan gazetenize başarılarla geçen daha nice yıllar diliyorum.

         “Bu duygularla Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin 46. Kuruluş yıldönümüne ulaşmasında emeği geçenleri kutluyor, şahsınızda tüm çalışanlarınıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)