Vali Akın’dan gazetemize kutlama:
“Kırşehir Çiğdem’in, ilimizin
basın kuruluşları içinde 
saygın bir yeri vardır” 

28 Mart 1977 tarihinde kurulan ve dün yayın hayatında 44 yılı geride bırakarak 45 yaşına basan gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e bir kutlama da Vali İbrahim Akın’dan geldi.
Vali İbrahim Akın, mesajında gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in ilkeli ve tarafsız yayın anlayışı ile Kırşehir’e hizmet ettiğine dikkat çekti.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner’e bir kutlama mesajı gönderen Vali Akın, “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’nin seviyeli yayın anlayışı ile halkın bilgilendirilmesi, toplumsal sorunların dile getirilerek çözüme kavuşturulması ve ilimize daha güzel hizmetlerin kazandırılması noktasındaki payının büyük olduğuna dikkat çekti.
Vali Akın, mesajında şunları ifade etti: 
“Bilgi ve iletişim çağını yaşadığımız günümüzde doğru haber akışının sağlanmasında kitle iletişim araçlarının yeri ve önemi giderek artmaktadır.
“Toplumun milli ve manevi değerlerine saygılı, sorumluluk bilinci içerisinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın kuruluşları, halkımızın bilgilendirilmesi, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal ilerlemenin sağlanmasında büyük bir role sahiptir.
“Yayın hayatını 45 yıldır başarıyla sürdüren Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin seviyeli yayın anlayışı ile halkımızın bilgilendirilmesi, toplumsal sorunların dile getirilerek çözüme kavuşturulması ve ilimize daha güzel hizmetlerin kazandırılması noktasındaki payı büyüktür. Yılların getirdiği emek ve tecrübeyle ilimizdeki yerel basın kuruluşları içinde saygın bir yer edinen Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin daha uzun yıllar aynı anlayışla hizmet edeceğine inanıyorum.
“Bu duygularla, Kırşehir Çiğdem Gazetesi’nin 45. Kuruluş Yıldönümü’nü en içten dileklerimle kutlar, şahsınızda tüm çalışanlarınıza başarılar dilerim.” (HABER: BEYHAN BALLI)