İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen:

“Kırşehir Çiğdem’e daha nice başarılı yıllar diliyorum”

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in 46. Yılını kutladı.

“Kırşehir Çiğdem”in tarafsız, samimi düşüncelerin sığındığı bir liman olduğunu belirten Başkanı Müfit Göçen, yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti:

“Günümüzde her alanda bağımsızlığımızı ve tarafsızlığımızı korumanın önemi ortaya çok daha net olarak çıkmıştır. Doğru yapmak ve doğru insan olarak yaşamak hepimizin ideali olmalı. Maddi ve manevi kar olarak görülen çıkarlar elbette insanlara ve kurumlara menfaat sağlar ama yaşamı boyunca şahsiyetlerinden çok şey kaybederler ayrıca gelecek nesillerine miras olarak maddi bir güç bırakabilirler ama bence utanç duyacakları bir isim bırakacakları da gerçektir.

“Kırşehir Çiğdem Gazetesi olarak bugüne kadar tarafsızlığınızı koruduğunuza, Kırşehir menfaatlerini ön plana çıkardığınıza ayrıca elinizdeki çok muhteşem arşiv ve bilgilerle geçmiş zamanla günümüz arasında bir köprü kurarak zaman içerisinde bizlere yaşamadığımız maziyi yaşattığınıza tanık oluyoruz.

“Tarafsız, samimi düşüncelerin sığındığı bir liman olan Çiğdem Gazetesine ve kurum olarak bu gururu taşınmasına yıllardır profesyonel çalışmalarını memleket sevdasıyla amatör ruhla yürüten Şevket Güner ve Salih Güner'i, bu başarıda emeği geçen çalışanlarını yürekten kutlarım. 46.yılın kutlu olmasını, nice yeni başarılar getirmesini dilerim.“ (HABER: BEYHAN BALLI)