31 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen AK Partili Hacı Ömer Seyfi'nin 2 yıllık görev süresinin dolmasının ardından bu görev için yapılan ve bütün üyelerin oylarıyla seçilen AK Partili Şaban Çelik’e kutlama ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor.
Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in İmtiyaz Sahibi Salih Güner, İl Genel Meclisi üyesi 19 üyenin tamamının oyuyla İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Şaban Çelik’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
Salih Güner, Kırşehir’de herkesin yakından tanıyıp sevdiği Şaban Çelik’in görevini layıkıyla yapıp, başarılı olacağına yürekten inandığını belirterek, Çelik’in her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
Şaban Çelik ise, Kırşehir İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yaptığı süreç içinde bütün köyleri ve sorunlarını yakından tanıma ve öğrenme fırsatı bulduğunu belirterek, en iyi hizmetleri yapmak için bütün gücünü ortaya koyacağını söyledi.
Göreve geldiği günden bu yana yoğun bir tebrik ziyareti alan Şaban Çelik, şahsına gösterilen ilgi ve destek için bütün hemşehrilerine teşekkür etti.  (HABER: BEYHAN BALLI)