KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk:

“Kırşehir Çiğdem, ilkeli ve dürüst gazetecilikle bugünlere ulaşmıştır”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahamettin Öztürk “Kırşehir Çiğdem”in, 46. yılını kutladı.

Kırşehir’de 45 yıldır yayınlanan “Kırşehir Çiğdem” Gazetesinin yayın politikasından övgüyle bahseden Bahamettin Öztürk, basının önemine dikkati çekti.

Kırşehir’in her türlü sorunlarını ve sıkıntılarını gündeme getiren “Kırşehir Çiğdem”in duyarlılık gösterdiğini ifade eden Öztürk, bu nedenle Kırşehir’in en saygın gazetelerinden birisi olduğunun altını çizdi.

Esnaf ve Sanatkarar Odaları Birliği Genel Sekreteri Fatih Tokmak ile birlikte bugün Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek sahip ve çalışanlarının 46. yılını kutlayan Bahamettin Öztürk, “Kırşehir Çiğdem”in Kırşehir’e yakıştığını, haber ve yorumlarıyla Kırşehir’e ışık tuttuğunu belirterek, şunları söyledi:

“Kırşehir’in en uzun ömürlü gazetesi olan Kırşehir Çiğdem’in yaptığı yayınlarla Kırşehir’e hizmet eden saygın gazetelerimizden birisidir. ‘Kırşehir Çiğdem gazetemiz halkımızın sesi ve kulağı olmuş, tarafsız ve ilkeli haberleriyle hep öne çıkmış en saygın bir gazetedir.  Kırşehir Çiğdem Gazetesi hep ilkeli yayın politikasıyla bugünlere geldi. Özellikle demokrasilerde yerel basının önemi, ulusal basından çok daha önemlidir. Kırşehir’de kurulduğu günden bu yana yakından takip ettiğim, ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışını sürdüren gazetemiz ‘Kırşehir Çiğdem’in 46. yılına girmesinden büyük mutluluk duyduk. Bundan tam 45 yıl önce yayın hayatına başlayan ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi, sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar halkımızın güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır.  Çiğdem Ailesi 45 yıldır başarılı çalışmalara imza atmıştır. 45 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesinin bu misyonunu sürdüreceğine inanıyoruz. Kurulduğu günden bu yana Kırşehir’e ve Kırşehirlilere hizmeti ön plânda tutarak, basın ilkelerine uygun yayın politikasıyla herkesin sevgi ve saygısını kazanan, Kırşehir’de ilkeli ve dürüst ve gazetecilik örneği veren ‘Kırşehir Çiğdem’ gazetemizin sahiplerini ve çalışanlarını kutluyor, Kırşehir’deki yayın hayatınızda başarılarının daim olsun. İyi ki var ‘Kırşehir Çiğdem.”  (HABER: BEYHAN BALLI)