Prof. Dr. Duran Bülbül:

“Kırşehir Çiğdem Gazetesi Kırşehir’in yüz akıdır”

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde görev yapan Kırşehirli hemşehrimiz Prof. Dr. Duran Bülbül, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in 46. Yılını kutladı.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’nin Kırşehir'in yüz akı olduğuna dikkat çeken Duran Bülbül, gazetemize gönderdiği kutlama mesajında şunları ifade etti:

Kırşehir basın tarihinin 46 yıllık ulu çınarı Kırşehir Çiğdem Gazetesi sahipleri Şevket Güner ve Salih Güner kardeşlerin uzun yıllar mücadelesi ile bugünlere kadar gelmiştir. Kırşehir’in aydınlanmasında ışık tutmuş ve tutmaya da devam edecek. Kırşehir basın tarihinin yüz akı, Kırşehir Çiğdem Gazetesi sahiplerini ve Kırşehir Çiğdem Gazetesine gönül vermiş yazarları ve okuyucularını kutluyorum. Kırşehir Çiğdem Gazetesi Kırşehir'in siyasetinde büyümesinde aydınlanmasında kalkınmasında çok önemli bir yere sahiptir.

 “Benim de uzun süre yazı yazdığım, yazdıklarımı Ülkeme Dair Bir Demet Çiğdem” kitabımda topladığım bir süreç yaşadım. Aslında Kırşehir Çiğdem Gazetesi bir yanı ile yerel, bir yanı ile bölgesel, bir yönü ile de ulusal kimliği olan gazetedir. Kırşehir Çiğdem Gazetesini bugünlere taşıyan Kırşehir'in kalkınmasında büyümesinde aydınlanmasında bir misyon ve vizyon edinmiş Kırşehir Çiğdem Gazetesi sahipleri; Sayın Şevket Güner ve Salih Güner'i kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)