Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’dan çağrı:

“KIRŞEHİR ÇATISI ALTINDA MUTLAKA KENETLENMELİYİZ”

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Yılmaz, koronavirüs nedeniyle tüm vatandaşların olduğu gibi tüccar, sanayici ve esnafın büyük sıkıntı içinde olduğunu belirterek herkesi bu sorunların çözümü için birlik ve beraberliğe davet etti.
AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan’ın Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden TSO Başkanı Mustafa Yılmaz, Kırşehir’in çözüm bekleyen pek çok sorunu bulunduğunu, bunların sortak bir akıl ve ortak bir birliktelikle çözümlenebileceğine dikkat çekti. 
Göreve geldiği günden bu yana Kırşehir’in bütün sorunlarının çözümü noktasında üstüne düşen her türlü görevi yaptığını, bundan sonra da yapacağını belirten Başkan Mustafa Yılmaz, “Kırşehir’in bugün en önemli sorunu seçilmişlerimizin sürekli bir araya gelememesinden kaynaklanıyor. Herkes kendince bir gerekçe göstererek bir tarafa çekiyor, dolayısıyla sorunlarımızın çözümü zorlaşıyor, sorunlarımız daha da artıyor. Bu nedenle artık kaybedecek zamanımız yok. Sizler Ankara Milletvekili olsanız da her zaman Kırşehir halkı ve bizlerle birlikte oluyorsunuz. Gönül ister ki Ankara’daki diğer Kırşehirli milletvekillerimiz de bizlerle birlikte olsunlar. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak önümüzdeki günlerde Kırşehir Milletvekillerimiz ile Ankara’daki Kırşehirli tüm milletvekillerimizle birlikte Kırşehir Valimiz Sayın İbrahim Akın, Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu, ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla bir araya gelerek Kırşehir çatısı altında toplanıp, ilimizin tüm sorunlarının çözümü için güç birliği yapmak istiyoruz” dedi.
Ziyarette konuşan Milletvekili Hacı Turan, daha önce Kırşehir milletvekili olarak görev yaptığını belirterek, Kırşehir’in ekonomik sorunlarının çözümü için her zaman destek olmaya devam edeceğini, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’ın çağrısını önemli bulduğunu ve davet edilmesi halinde katılacağını, Kırşehir’in sorunlarının çözümüne elinden gelen her türlü desteği vereceğini ifade etti.
Başarılı çalışmalarından dolayı Kırşehir TSO yönetimine teşekkür eden Milletvekili Turan, şehrin ticaret ve sanayi potansiyelinin gelişmesi için tüm kurumlarla iş birliği yapılmasının önemine işaret etti.
Mustafa Yılmaz da ziyaretinden dolayı Hacı Turan'a teşekkür ederek, milletvekillerinin desteğinin şehrin gelişmesinde önemli olduğunu kaydetti. (HABER: BEYHAN BALLI)