Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde düzenlenen Sivil toplum kuruluşları Çalıştayı’nın üçüncüsü gerçekleştirildi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonundaki çalıştay Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun katılımı ile TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz başkanlığında yapıldı. Çalıştaya Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Muzaffer Tekeli katıldı.
İkinci çalıştayın 12.Gündem maddesi gereği şehrimiz ana caddelerinde yer alan tabelalarında standart olmaması, görsel ve yazı tiplerinin birbirinden farklılık göstermesi ve dış cephelerde ise uyum olmaması şehrimizde görüntü kirliliği oluşturması maddesine istinaden Mimarlar Odası Kırşehir Temsilcisi Mehmet Kurt ve İnşaat Mühendisleri Odası Kırşehir Temsilcisi İbrahim Haluk Türedi davet edildi.
Mimarlar Odası Kırşehir Temsilcisi Mehmet Kurt ve çalışma arkadaşları tarafından ilimiz ana caddelerinde bulunan alanlar için dış cephe çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirildi. 
Çalıştayda alınan kararların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı. (HABER MERKEZİ)