KOCAELİ Kartepe'de ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Kırşehir Belediyespor döndü.
12 gün süren Kartepe’deki son hazırlık maçında Serik Belediyespor'u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı ekibimiz 2 Eylül’de başlayacak lige Kırşehir’de hazırlanacak.
Yeni sezonda TFF 3. Lig, 2. Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Kartepe kampımız oldukça verimli geçti. 3. Lig'in yeni ekibi olarak yeni bir yapı kurmaya çalıştık ve bunu da büyük ölçüde başardık. 5 hazırlık maçı oynayarak takımımızın gücünü ve mücadelesini gördük. Henüz lige tam olarak hazır değiliz. Önümüzde bir aya yakın bir süre var. Bu süreyi Kırşehir'de çok iyi değerlendireceğiz. Birkaç hazır maçı yaparak 2 Eylül'de başlayacak lige hazırlanacağız” diye konuştu.
Kırşehir’de belirlenecek bir tarihte sezon açarak birkaç hazırlık maçı hedeflediklerini de ifade eden Selahaddin Dinçel, “Tüm çabamız Kırşehir’i bu ligte en iyi şekilde temsil etmektir. Takımımızın sil baştan kurulmasının zorluk ve sıkıntılarını biliyoruz. Belli bir uyum sorunu olacaktır. Biz bu uyum sorununu kısa sürede atlatmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Güneykent Tesisleri’nde çalışmalarımıza devam edeceğiz ve lige kadar olan süreyi çok iyi değerlendireceğiz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)