Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkan Çağatay Han Torun, taraftarların biraz sabırlı ve

anlayışlı olmalarını, Kırşehir’e layık genç ve dinamik bir kadro kuracaklarını açıkladı

Kırşehir Belediyespor’da 6 futbolcu ile yollar ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da geçen sezon başarıyla forma giyen 5 futbolcu yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri ile yaptıkları görüşmenin ardından Kırşehir’den ayrıldılar.

Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, tamımın başına Teknik Direktör olarak Sinan Özdoğan’ı getirdiklerini açıkladı.

Geçen sezon yeşil-beyazlı ekibin başarısında büyük katkıları olan 6 futbolcu ile yolları ayırdıklarını belirten Başkan Çağatay Han Torun, “Biz hiçbir futbolcumuzun takımımızdan ayrılmasını istemeyiz. Ama bu futbolcularımızdan Volkan Kılıç, Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Osman Bodur,  Nuh Aşkın ve Fatih Çıplak kendi istekleri ile takımımızdan ayrılmasına izin verilmiştir. Bu 6 futbolcumuza takımımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Mert Ilıman 3. Lig ekiplerinden Beyoğlu Yeniçarşıspor’a, Volkan Kılıç da 2. Lig ekibi Arnavutköyspor’a imza attı. Diğer dört futbolcumuz ise kendisine kulüp arıyor. Umarız istedikleri kulüpleri bulur ve anlaşırlar. Kulüp bulamazlarsa bu futbolcularımıza kapımız ve gönlümü açıktır.  Bizler de güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bunları kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. 

Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak’ı yeşil-beyazlı renklere bağladıklarını da belirten Başkan Çağatay Han Torun, taraftarların biraz sabırlı ve anlayışlı olmalarını, Kırşehir’e layık genç ve dinamik bir kadro kuracaklarını ifade etti.

VOLKAN KILIÇ KİMDİR?

Kırşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon reklerine bağladığı Volkan Kılıç, 2 Ocak 1997 yılında Samsun’un Bafra İlçesi’nde dünyaya geldi. Futbol kariyerine de 2014-2015 sezonunda Gençlerbirliği’nde başlayan Volkan, U19’dan U21 Ligi’ne kadar 4 sezon alt kategorilerde formasını giydi. Gençlerbirliği’nin ardından 2016 sezonunda bir diğer Başkent ekibi Hacettepespor’a transfer olurken, Hacettepe’den sonra Erzincanspor, Bucaspor ve son 2 sezondur da Hacettepespor formasıyla 2’nci Ligi’nde boy gösterdi.

Volkan Kılıç’ın Kulüp kariyerine baktığımızda Kırşehir Belediyespor’a transfer olmadan önce 124 maça çıkan genç futbolcu bu 124 maçta rakip filelere 12 gol göndermeyi başardı.

Volkan Kılıç, Kırşehir Belediyespor formasıyla 28 maç oynadı ve 1 gol attı.

TUGAY ADAMCIL KİMDİR?

25 Ekim 1993 yılında Yozgat’ın Çayıralan İlçesinde dünyaya gelen Tugay futbola 2010 yılında Kayseri Yolspor’da başladı. Yolspor’un ardından 7 sezon boyunca Kayseri Erciyespor’da forma giyen genç futbolcu sırasıyla Kahramanmaraşspor, Kayseri Şekerspor, Pazarspor, Afjet Afyonspor, Diyarbekirspor ve 3 sezondur Gümüşhanespor ve son olarak Kırşehir Belediyespor formasını giydi.

Tugay’ın Kırşehir Belediyespor’a transfer olmadan önce kulüp kariyerine bakıldığında 281 maçta 28 gol atma başarısı gösterdi.

Kırşehir Belediyespor formasını 33 kez giye başarılı oyuncu 8 gol kaydetti.

OSMAN BODUR KİMDİR?

Yeşil-beyazlı ekibin geçen seneki transferlerinden olan Osman Bodur, 1 Temmuz 1992 yılında Çorum’un İskilip İlçesi’nde dünyaya geldi. Aktif futbolculuk yaşantısına da Çorumspor’da 2007 yılında başlayan Osman yaklaşık 14 yıl kırmızı-siyahlı ekibin formasını giydi. Başarılı futbolcu Çorumspor dışında Erganispor, Muğlaspor, Payasspor, Elazığ Belediyespor, Kahramanmaraşspor ve son olarak ta Kırşehir Belediyespor forma giydi.

Osman Bodur’un TFF kayıtlarına göre Türkiye kupasında 8 maçta 1 gol, TFF 3’üncü Ligi’nde 169 maçta 5 gol, TFF 2’nci Ligi’nde 55 maçta 2 gol, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 11 maçta 1 gol, Bölgesel Gelişim Gençlik U18 Ligi’nde ise 20 maçta 2 gol kaydetti.

Osma Bodur, Kırşehir Belediyespor formasıyla 20 maça çıktı.

MERT ILIMAN KİMDİR?

Kırşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon transfer ettiği Mert Ilıman, 8 Ekim 1995 yılında Çorum’da dünya geldi. Futbola da doğduğu il olan Çorum’da 2005 yılında Çorum Gençlerbirliği’nde başlayan Mert, 4 yıl Gençlerbirliği forması giydikten sonra 2009 yılında Ankaraspor’a transfer oldu. 1 yıl Ankaraspor’da oynadıktan sonra 2010 yılında Bursa Merinosspor, 2011 yılından 2016 yılına kadar Bursaspor’da forma giydi. 5 yıllık Bursaspor geçmişinin ardından sırasıyla Fatih Karagümrükspor (2 yıl), Kayserispor (2 yıl), Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Bodrumspor (2 yıl), Anagold 24Erzincanspor (3 yıl), Çorumspor FK (3 yıl) Kahramanmaraşspor ve son olarak ta Kırşehir Belediyespor forması giydi.

Mert Ilıman’ın TFF kayıtlarına göre Türkiye kupasında 18 maçta 1 gol, U21 Ligi’nde 30 maç, TFF 3’üncü Ligi’nde 91 maçta 7 gol, TFF 2’nci Ligi’nde 103 maçta 1 gol, Süper Ligi’nde 2 maç, Elit Akademi Ligi U18 Türkiye Finallerinde 2 maç, Elit Akademi Ligi U18’de 18 maçta 3 gol, Akademi Ligi U17 Türkiye Finallerinde 4 maçta 1 gol, Akademi Ligi U17’de 21 maçta 1 gol, Akademi Ligi U16 Türkiye Finallerinde 4 maç, Akademi Ligi U16’de 11 maçta 2 gol, Akademi Ligi U15 Türkiye Finallerinde 4 maç, Akademi Ligi U15’de ise 20 maçta 5 gol kaydetmeyi başardı. Mert Ilıman Kırşehir Belediyespor formasıyla 31 maçta 2 gol attı.

NUH AŞKIN KİMDİR?

18 Aralık 1990 yılında dünya gelen başarılı oyuncu geçtiğimiz yıl Kırşehir Belediyespor formasıyla 23 maçta 4 gol atarken kulüp kariyerinde 301 maça çıktı ve 17 gol kaydetti. (HABER: CUMHUR ASLAN)