Kırşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize gelişinin 102. yıldönümü nedeniyle pul bastırdı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin yıldönümünün simgesinin mektup pullarında yer alacağını açıkladı.

Başkan Ekicioğlu, PTT Genel Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin yıldönümü için özel pul bastırdıklarını ifade ederek şu açıklamada bulundu:

"Öncelikle Pulların basımında kolaylık sağlayan PTT Genel Müdürlüğü yetkililerine ve PTT Kırşehir Başmüdür Vekili Ahmet Eraslan’a teşekkür ediyorum.

Her biri 4 Türk Lirası olan ve üzerinde Otobüs Terminali yanında bulunan dev Atatürk Posterinin yer aldığı pulların üzerinde “Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin 102. yıl dönümü” yazıyor. Pul üzerinde ayrıca, UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Müzik alanında dahil olan Kırşehir için tasarlanmış olan Logo da yer alıyor. Kırşehir Belediyesi’nin kurumlarla olan yazışmalarında posta gideri olarak bu pulları da kullanarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin yıl dönümü hatırlatmış olacağız.” (HABER MERKEZİ)