Çalışanlarının haklarını hep gününde ödediklerini açıklayan Başkan Bahçeci:

“Kırşehir Belediyesi’nde işçi kardeşlerimize ödenen maaşlar asgari ücretin üzerinde…”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yıllık görev süresi içinde çalışanlarının maaşlarını hep zamanında ödediklerini ve hiçbir işçiyi mağdur etmediklerini açıkladı.
Kırşehir Belediyesi’nde işçilere ödenen maaşların asgari ücretin üzerinde olduğunu ifade eden Başkan Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyesi kendi bünyesinde çalıştırdığı şirket personellerinin maaşlarının asgari ücretin yüzde 10 ile yüzde 140’ın üzerinde ödediklerini, hiçbir çalışanın asgari ücret almadığını belirtti.
Başkan Bahçeci, “Görevde bulunduğumuz 10 yıl içinde en büyük gayretimiz işçi maaşlarının zamanında ödenmesi oldu. Alın teri kutsaldır ve biz de bunun gereğini yerine getirdik. Gelir-gider dengemizi iyi sağladık ve maaşları zamanında ödeyerek hiçbir çalışanımızı mağdur etmedik. Bunun yanında hiçbir işimizi aksatmadık. Hatta çok sayıda fiziki ve sosyal projeyi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Hizmetlerimizde en büyük pay sahibi olan işçi kardeşlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Bahçeci şöyle devam etti:
“Kırşehir Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Bizde Kırşehir’in seçilmiş Belediye başkanı ve bu ailenin reisi olarak on yıldır ailemizi büyütmek, genişletmek, hem ailemizdeki her ferdimizin iaşesinden tutunda, maaşını günüde alması bütün sosyal hakları her şeyi ile geliştirmeye çalışıyoruz. Hem bir yandan belediyemizi ve ailemizi büyütüyoruz, hem de bir yandan da Kırşehir’imizi güzelleştirip, geliştiriyor ve büyütüyoruz. En üsten en aşağıya kadar çalışan kardeşlerimizin çok büyük katkısı var. Allah hepsinden razı olsun. Belediye olarak çalışanların haklarını son kuruşuna kadar ödüyoruz. Hiçbir çalışanımızı şimdiye kadar mağdur etmedik.” (HABER MERKEZİ)