Kırşehir Belediye ile Tüm-Yerel-Sen Arasında SDS Sözleşmesi imzalandı

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ SDS SEVİNCİ

Başkan Ekicioğlu: “Çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak için tüm imkanlarımızı zorlayarak iyi bir sözleşme imzaladık”

Kırşehir Belediyesi ile Tüm-Yerel-Sen arasında 2022-2023 yılını kapsayacak şekilde yüzde yüzün üzerinde bir oran artışıyla Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) Genel Başkanı Arap Mucur arasında gerçekleştirilen imza töreni bugün başkanlık makamında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ekicioğlu sözleşmeyi imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, “Ağırlaşan yaşam koşullarının çalışanlarımız üzerindeki etkisini bir nebze olsun rahatlatmak adına ve ayrıca yine Belediye çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmak için Belediye bütçemizi de dikkate alarak ve ekonomik koşullarımızı zorlayarak bu sözleşmeyi imzalamış bulunuyoruz. Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) ve Belediyemiz arasında imzalanan sözleşmenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)