Başkan Ekicioğlu öğrenci, öğretmen ve velilere başarı diledi 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ OKULLARDAKİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in okulların 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı açılacağını açıklamasının ardından ilimiz okullarında da hazırlıklar tamamlanırken, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı. 
Kırşehir’deki tüm okullar-da başlattıkları dezenfekte çalışmalarını tamamladıklarını belirten Belediye Başkan Ekicioğlu, amaçlarının Kırşehir’de sağlıklı bir ortamda eğitimin devam etmesine katkı sunmak olduğunu ifade etti.
Yaşanan pandemiyle birlikte açılacak 2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dileyen Başkan Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Bilindiği üzere maalesef 2020-2021 eğitim-öğretim yılını da Pandemi koşulları nedeniyle buruk bir şekilde geride bıraktık. Yaşanan bu sürecin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre okullarımız 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı açılacağını açılıyor.
“Son bir buçuk yıldır geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz Pandemi sürecindeki bu zor koşullara rağmen üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de vermiş oldukları katkı ve özveri için sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum.
“Kırşehir Belediyesi olarak önceki hafta okullarımızda dezenfekte uygulamasına başladık ve talep gelen okullarımıza da aynı uygulamayı yapmaya devam ediyoruz. Yaşanan bu zor sürecin ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.
“6 Eylül’de yüz yüze ders başı yapacak olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi eğitim öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyor ve sevgilerimi sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)