Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) eğitmen ve kursiyerleri, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz'la birlikte Ankara'da Anıtkabir ve Millet Kütüphanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Başkan Yardımcısı Nuri Araz’la birlikte Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) eğitmen ve kursiyerlerinin Anıtkabir ziyaretinde “Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi”ni de ziyaret ettiklerini ifade ederek, bundan sonra da belli aralıklarla bu ziyareti gerçekleştireceklerini belirtti.

Başkan Ekicioğlu, “Anıtkabir'de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesinin bulunduğu Şeref Salonu'nun altındaki 3 bin metrekarelik sütunlu alanda bulunan 21 Haziran 1960'ta ziyarete açılmış bir müze. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak Anıtkabir ve Müze ziyaretlerini belli aralıklarla sürdüreceğiz. Anıtkabir ve Müze ziyaretinde bulunmak isteyen hemşehrilerimiz Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezimize başvuruda bulunarak kayıtlarını yaptırabilirler. Yeterli çoğunluk sağlandığında tekrar bu ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) eğitmen ve kursiyerleri, Anıtkabir ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Nuri Araz'la birlikte Millet Kütüphanesi'ni de ziyaret ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)