TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’e ziyaret KESOB Başkanı Öztürk:

“Kırşehir Ahi esnafımızın kredi taleplerini karşılamaya çalışıyoruz”

KIRŞEHİR Esnaf ve Sanatkârlar Odaları birliği Başkanı ve aynı zamanda Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı oylan Bahamettin Öztürk, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'ü ziyaret ederek kara kalem portre çalışmasını hediye etti.

Yaşanan ekonomik sıkıntıların her kesimi olduğu gibi Kırşehir’de esnaf ve sanatkarları da olumsuz yönde etkilediğini belirten KEZOB Başkanı Bahamettin Öztürk, ziyarette yaptığı açıklamada, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak başvuruda bulanan tüm üyelerinin kredi taleplerini karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Öztürk, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üzerinden bizlere kredi talebinde bulunan bütün Ahi esnafımızın kredi vermeye çalışıyoruz. Hatta gerekirse kefil bile oluyoruz. Çünkü biz esnaflarımızı tanıyor ve sahipleniyoruz” dedi.

Ziyarette kooperatif üzerinden alınan krediler konusunda esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorun ve taleplerini de anlatan Başkan Öztürk, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'e yıllardır Kırşehir’e ve Ahilik Haftası’na verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

(HABER: NECLA BAĞCI)