Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ocak, Şubat ve Mart ayları içinde yapılacak olan oda seçimlerine yönelik hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ocak, Şubat ve Mart 2022 tarihleri içinde yapılacak olan oda seçimlerinin Kırşehir’e ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek adaylara birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.

Öztürk, “Sonuncusunu 2018 yılında gerçekleştirdiğimiz ve 4 yılda bir yapılan oda seçimleri 2022 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında yapılacak, Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan birlik genel kurulu ile sona erecek. Odalarımızın seçimlerinin birlik ve beraberlik içinde geçmesini diliyorum. Ahi esnafına hizmet etmek için aday olan tüm arkadaşlarımıza başarı diliyor, esnaf ve sanatkârımızın hem kendilerine hem de Kırşehir’e layık, liyakat sahibi isimleri göreve getireceğini biliyor; tüm esnaf ve sanatkârlarımızın seçimlere iştirakini bekliyoruz. Ahi Evran’ın diyarı şirin Kırşehir, her seçimde olduğu gibi oda seçimlerinde de demokrasiye yakışır, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere gidecektir. Buna tüm kalbimizle inanıyor, tekrar adaylarımıza ve Kırşehir esnafına, sanatkârına seçimlerin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. (HABER MERKEZİ)