KESOB Başkanı Öztürk’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk,  tüm esnaf ve sanatkarlar ile Kırşehir halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, herkesin birlik ve beraberliği en güçlü şekilde göstermeye devam etmesi gerektiğini belirten Başkan Bahamettin Öztürk, mesajında şunları ifade etti:

“Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, milli ve dini duygular, inançlar, örf ve adetler ile bütünleşerek sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olması nedeniyle toplumsal yönden ayrı bir önem taşımaktadır. Bu sebeple, iyiliksever ve faziletli Milletimizin özünde, kültüründe, inancında var olan; onun gönül zenginliğini yansıtan; sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, bu birlik ve beraberliği en güçlü şekilde göstermeye devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, başta esnaf ve sanatkârlarımız olmak üzere tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)