Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Esnaf ve sanatkârlar başta olmak üzere tüm hemşerilerinin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Bahamettin Öztürk, mesajında şunları ifade etti:

Kırşehir'de yaralı kızıl şahin ve baykuş tedaviye alındı Kırşehir'de yaralı kızıl şahin ve baykuş tedaviye alındı

“Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir. Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Bilindiği üzere esnafımız zor zamanlardan geçiyor. Bu günlerde esnafımıza en büyük destek bayram alışverişlerimizi onlardan yapmak olacaktır. Esnaflarımız her fiyat aralığına uygun ürünleriyle hazırlıklarını tamamlamış şekilde vatandaşlarımızı beklemektedir. Başta esnaf ve sanatkârlarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum.” (HABER MERKEZİ)