Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ''Esnaf ve Sanatkârlar ile İftar Programı''na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde farklı sektörlerden esnaf ile iftar programında bir araya geldi. İftar programına Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Çiçekdağı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Hikmet Erdoğan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Oğuz Maraş ve Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Genç de katılım sağladı.

81 il esnaf teşkilatı temsilcileri ve federasyon başkanlarının bir araya geldiği iftar programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan salgın sonrası esnaflara desteklemelerin sürdürüleceğini ve tedarik ve perakende satışlarını esnaf ve sanatkârı gözetecek şekilde düzenlemeye yönelik hazırlıkların olduğunu belirtirken KESOB Başkanı Öztürk Kırşehirli esnaflarımızın sorunlarını teşkilat temsilcileriyle görüşme fırsatı buldu. (HABER MERKEZİ)