Kırşehir Kent Konseyi, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’yı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Genel Sekreteri Umut Yoldaş ile birlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Kırşehir Gençlik Meclisi Başkanı Sultan Aslan Özcan, Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut, Sağlık Çalışma Grubu; Prof. Dr. Ayla Ünsal, Çevre ve Temizlik Çalışma Grubu Başkanı Dr. M. Alev Ateş, Medya ve İletişim Çalışma Grubu Başkanı Ömer Duran katılımıyla gerçekleşen ziyaret kapsamında Kent Konseyi’nin işleyişi ve yapılan faaliyetler ile ilgili Vali Hüdayar Mete Buhara’ya bilgi aktarıldı.

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, yapılacak olan çalışmalar ile ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Vali Buhara’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

KIRŞEHİR TÜM KESİMLERİ İLE BİRLİKTE HAREKET ETMELİ

Kırşehir’in birçok ilde olmayan büyük bir potansiyele ve değerlere sahip olduğunu belirten Vali Hüdayar Mete Buhara, bu değerlerin ve potansiyelin büyük bir katma değere dönüşmesi için Kırşehir’in bütün kesimleriyle birlikte hareket ederek sinerji yaratması gerektiğini ifade etti.

Bu anlamda Kent Konseyi’nin de önemli bir işlevi olduğunu vurgulayan Vali Buhara, Kırşehir için yapmayı planladıkları güzel işler bulunduğunu ancak bu projelerin Kırşehir’in tüm kesimleriyle birlikte hareket edilmesi ve el birliği ile desteklenmesi durumunda hayata geçebileceğini belirtti.

Kırşehir Valisi Mete Buhara, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla Kırşehir Kent Konseyi heyetine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)