Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi.
Kırşehirli Murat Bostancı idaresindeki 40 EH 237 plakalı otomobil, Kaman-Karakeçili kara yolu İğdebeli kavşağında, Veysel Gezici'nin kullandığı 71 ACD 198 plakalı otomobille çarpıştı.
İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada, araçtan fırlayan sürücü Murat Bostancı, Fatma ve Muhammet Şükrü Bostancı ile Harun Erkan olay yerinde, diğer sürücü Karakeçili Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda, Özgür Gezici ise kaldırıldığı Keskin Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Olay yerinde yaşamını yitirenlerin cenazesi de otopsi için Keskin Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
GÖZ DOKTORUNA GİDERKEN, CAN VERDİLER
40 EH 237 plakalı otomobilde bulunan ve Petlas lastik Fabrikası’nda çalışan Kırşehirli sürücü Murat Bostancı ile eşi Fatma ve 10 yaşındaki oğulları Şükrü Bostancı’nın göz muayenesi için Ankara'ya gittikleri öğrenildi. 
Kazada metrelerce savrulan otomobildeki anne Fatma, baba Murat ve çocukları Şükrü Bostancı hayatını kaybederken, evde bıraktıkları iki kız çocuğu da öksüz kaldı. 6 kişinin can verdiği feci kaza haberi Kırşehir’de büyük üzüntü yarattı. 
Kazada yaşamını yitiren Murat Bostancı, eşi Fatma ve oğlu Muhammet Şükrü Bostancı'nın cenazelerinin yarın Kırşehir'de toprağa verileceği öğrenildi.
Öte yandan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından kazaya ilişkin taziye mesajı yayınladı.
Başkan Ekicioğlu mesajında, “Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden üçünün, Kırşehirli hemşehrilerimiz Murat Bostancı eşi Fatma Bostancı ve oğulları Muhammet Şükrü Bostancı olduğunu öğrendim.  Kazada hayatını kaybedenlere rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. KIRIKKALE (AA)/BEYHAN BALLI