Vali İbrahim Akın, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde görev yapan Özel İdare personelleri ile Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.
Sel felaketinde görev yapan personellere İl Özel İdaresinde takdim edilen plaket programı Vali İbrahim Akın, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Genel Sekreter yardımcıları ve görev yapan personellerin katılımı ile gerçekleşti.
Batı Karadeniz bölgesi Kastamonu ili Bozkurt İlçesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketinde İl Özel idaresi olarak araç ve personel desteğinde bulunulmuş, bir paletti ekskavatör, bir tekerlekli yükleyici, bir vidanjör, bir JCB kepçe, bir kamyon, üç nakil aracı, iki öncü araç ve 12 kişilik görevlendirilen personel; yaklaşık bir ay süre ile sel ve afet bölgesinde fedakârca görev almışlardı.
Sel ve heyelan bölgesinde görev yapan personelleri kabul eden Vali İbrahim Akın; “Karadeniz bölgemizin Kastamonu İli Bozkurt İlçesinde meydana gelen sel ve heyelan afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el ve gönül birliği ile sarılması için bölgede Özel İdaremiz adına fedakârca ve özveri ile yürüttüğünüz çalışmalarla oradaki vatandaşlarımıza sunduğunuz hizmetler ve manevi desteklerden dolayı sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun, birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Konuşmaların ardından görev yapan personellere teşekkür plaketi veren Vali İbrahim Akın, ayrıca AFAD ve Acil Durum Yönetim Başkanlığının, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu adına düzenlediği teşekkür belgelerini de personellere takdim etti.
İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik ve Özel İdare Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz da görev yapan personellere ayrı ayrı teşekkür ederek teşekkür plaketi verdiler. (HABER MERKEZİ)