AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Kamuoyunun doğru ve eksiksiz 
bilgilendirilmesi için fedakârca 
çalışan basını kutluyorum” 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm gazetecilerin gününü kutladı. 
Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basın, demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Seher Ünsal, yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti:
“Basın ve ifade özgürlüğünün, halkımızın haber alma hakkıyla birlikte geliştiği ortamlarda, medya organlarının vatandaşlarımıza tüm gelişmeleri doğru aktarması, kamuoyunun bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde kilit bir rol oynamaktadır.
“Yalan ve dezenformasyona karşı hakikat mücadelesinde, gazetecilerin büyük sorumluluğu bulunmaktadır. Medyamızın, meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inanıyorum.
“Ülkemiz, iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeye uyum sağlayan yazılı ve görsel basın, sosyal medya ve internet gazeteciliği alanlarında dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer almaktadır.
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, son 20 yılda ülkemiz genelinde hayata geçirilen reformlar, Türk basınının zenginleşmesine, çeşitlenmesine, daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşmasına vesile olmuştur.
“Özellikle zorlu salgın koşullarında görevlerini ifa etmek için fedakârca bir gayret ortaya koyan basın mensuplarımıza bir kez daha takdirlerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.
“Bu düşüncelerle, kamuoyunun doğru, eksiksiz ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katan, bir fotoğraf karesi ve bir görüntü için saatlerce emek harcayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)