kaman mhp anneler günü

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu 3 Mayıs Türkçülük Bayramı ve Anneler Günü münasebeti ile düzenlenen programda bir konuşma yaptı.

Başkan Talu konuşmasında şunları söyledi:

“3 Mayıs Türkçülük Bayramı ve Anneler Günü münasebeti ile düzenlediğimiz programımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizi Yüce Allah’ın selamıyla selamlıyorum. Öncelikle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. 3 Mayıs 1944 yılında Türk Milliyetçiliği davasından soruşturma sonucunda tabutluklarda işkencelere uğramış Nihal Atsız ve Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere, tüm dava adamlarını rahmetle anıyorum. Yolumuz Hak ve Hakikat yoludur. Türk Milliyetçiliği davası dünya var oldukça yaşayacaktır. Türkçülük günümüz kutlu olsun. Kıymetli misafirler, muhterem dava arkadaşlarım; Bugün bu alanda işyerlerini siftahsız kapatan, sattığı malı aynı fiyata geri alamayan esnaf kardeşlerimi görüyorum. Yıllarca üniversitede okuyup bakan akrabası olmadığı için işe alınmayan genç kardeşlerimi görüyorum. Tarlasını ekip ürününü değerince satamayan çiftçi hemşerilerimi görüyorum. Sırf Ülkücü olduğu için, yandaş sendikalara mensup olmadığı için görevlerinden alınan memur arkadaşlarımızı görüyorum. Evlatlarının geleceğinden endişe duyan saygıdeğer annelerimizi ve babalarını görüyorum. Ancak, Bugün bu alanda; Korku İmparatorluğuna, haksızlığa, yolsuzluğa, hırsızlığa, arsızlığa son vermek için yemin etmiş, Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarına iman etmiş Ülkücülerin inancını, birliğini, beraberliğini görüyoruz. Birbirinden değerli iki adayımız, Türk Milliyetçiliğinin son kalesi, Milliyetçi Hareket Partisinden aday olarak partimizin gücünü ve Türk Milletindeki karşılığını göstermişlerdir. İkisini de canı gönülden kutluyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum. Kısa bir süre sonra seçimler yapılacak ve inşallah halkımızın desteği, Yüce Mevla’nın takdiri ile Kırşehir’imizden iki milletvekilini Milliyetçi Hareket Partisinden Meclise göndereceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Çünkü Söz Verdik Liderimize, Kırşehir Son Kale” diyor, hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE, BİZİMLE YÜRÜ KAMAN.”

MHP Kaman İlçe Başkanlığı tarafından, Pazar günü Belediye önündeki alanda düzenlenen etkinlikte Türk Halk müziği sanatçıları; Sakin Akar, Gülseren ve Asya sahne aldılar.  (Haber –Fotoğraf: Adem PİRİ)