İlimizdeki kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Hatice Kangal ve İcra Komitesi Üyeleri ziyaret etti. 
19 Ekim 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üyelerine mesleki ve kişisel gelişim konusunda destekler vererek niteliğini artıran ve çağdaş yönetim sistemlerini içselleştiren bir kurum olarak çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Hatice Kangal, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin de kadına ve kadın girişimcilere destek veren çalışmalar yapmasından duydukları mutluluğu dile getirdi. 
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin eşitlikçi, adil ve insan odaklı olarak yürüttüğü projeleri yakından takip ettiklerini belirten Kangal, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve şehrimiz için ekonomik, kültürel, sosyal ve teknolojik anlamda fayda sağlamak adına sürekli çalıştıklarını ve bu konuda projeler ürettiklerini dile getiren Rektör Karakaya, kadınların sosyal hayat içerisindeki rollerini önemsediklerini ve üniversitemizde de kadın yöneticilerle çalışmaktan memnun olduklarını belirtti. (HABER MERKEZİ)