Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. Yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran ve beraberindeki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Jandarma Teşkilatı’nın 181 yıldır üstün görev anlayışıyla huzur ve güvenliğimizi sağlayan köklü kuruluşlarımızdan biri olduğunu söyledi.
Kurulduğu günden bugüne özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Vali Akın, “Tarihi başarılarla dolu olan Jandarma teşkilatımız geçmişten günümüze taşıdığı bilgi birikimi ve deneyimini modern teknik ve yöntemlerle birleştirerek günümüze kadar taşımıştır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve kamu düzeninin sağlanmasında önemli hizmetler yürüten Jandarma teşkilatımızın birçok mensubu görevini yerine getirirken şehitlik ya da gazilik mertebesine ulaşmıştır. Teşkilatımızın nice yıllar aynı anlayışla görevini yerine getireceğine olan inancımı ifade ediyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ziyaret, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran’ın Vali Akın’a faaliyetleri hakkında bilgiler vermesiyle sona erdi. (HABER MERKEZİ)