İzmir Kırşehirliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri geçtiğimiz Temmuz ayında İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kırşehirli Emniyet Müdürü hemşehrimiz Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.
İzmir Kırşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Çanakçı, Başkan Yardımcısı Bekir Çelik, Genel Sekreter Av. Necla Dulkadiroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yılmaz, Sedat Dağ ve Cenk Mısır önceki gün İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret ettiler.
Aslen Kaman ilçemizden olan ve daha önce Mersin Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere çeşitli illerde Emniyet Müdür Yardımcılığı ve 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra Temmuz 2021’de İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne atanan hemşehrimiz Mehmet Şahne’nin İzmir’de görev yapmasından duydukları memnuniyeti dile getiren İzmir Kırşehirliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri Şahne’yi kutladılar ve görevlerinde başarılar dilediler.
İzmir’de Kırşehirli sayısının çok yüksek olduğunu, ancak 500’den fazla üyeye sahip olduklarını belirten İzmir Kırşehirliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Çanakçı, “İzmir’deki Kırşehirli hemşehrilerimizle yılda birkaç kez bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Düzenlediğimiz gecelerimizde sizleri de yanımızda görmek bizlere güç verecektir. Sizin İzmir’de görev yapmanızdan ayrıca büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyor ve başarılar diliyoruz” dedi.
İzmir Emniyet Müdürü hemşehrimiz Mehmet Şahne de, kapısının ve kalbinin bütün hemşehrilerine açık olduğunu belirtti ve ziyaretlerinden dolayı İzmir Kırşehirliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticilerine teşekkür etti. (HABER: SALİH GÜNER)