Başkan Ekicioğlu’ndan öğrencilere yarıyıl mesajı:

“İYİ TATİLLER”

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Ekicioğlu mesajında şunları ifade etti:

“2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk yarıyılına da pandemi koşulları altında geride bırakıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, sizler bu zor koşullara rağmen üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yaşanan bu zor sürecin ardından tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.

“Çocuklarımızdan da özellikle tatilde hak ettikleri bir şekilde dinlenmelerini istiyorum. Öğrencilerimizin yarıyıl tatillerini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri ve kalan zamanlarında da eksik olan ders ve konularını tamamlamalarını öneririm.

“Kırşehir Belediyesi olarak dönem başında olduğu gibi ara tatilde de okullarımızda dezenfekte uygulamasına devam edeceğiz.

“21 Ocak 2022 Cuma günü yarıyıl tatile girecek olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eder, sevgilerimi sunarım.” (HABER MERKEZİ)