AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“İstiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren, tarihin akışını değiştiren; Anadolu’daki Türk varlığına ve mukaddes değerlerimize hasım olanlara karşı kahraman ecdadımızın yazdığı şanlı bir destan olduğunu belirten Başkan Seher Ünsal, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

“Çanakkale ruhu, milletimizin ecdadından devraldığı bağımsızlık ülküsünü gelecek nesillere daha güçlü şekilde teslim edeceği kutsal bir değerdir.

“Çanakkale’de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma, milletimize hem zaferi getirmiş, hem de Kurtuluş Savaşımız için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu vermiştir.

“Kardeşliğin, dayanışmanın, muhabbetin, birliğin ve beraberliğin en çarpıcı örneklerinin yaşandığı savaş meydanında, imanımız, inancımız, fedakârlığımız ve bin yıllık medeniyet değerlerimiz milletimizi zafere taşımıştır.

“Bizler Çanakkale şehitlerinin torunları olarak, istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bugün de vatanımız üzerinde oynanmak istenen oyunlara, milletimize yönelik hain planlara bu kararlılıkla karşı çıkıyor, kadını erkeği, genci yaşlısı tüm vatandaşlarımızla omuz omuza aydınlık yarınların inşası için yılmadan çalışıyoruz.

“Ecdada saygı, geleceğe armağan” olarak yapılan ve Çanakkale Zaferimizin yıldönümü olan 18 Mart 2022’de Cumhurbaşkanımızın açılışını yapacağı 1915 Çanakkale Köprüsü şehitlerimizin emanetine verilen değeri göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)