Şehir girişindeki sinyalizasyon 15 gündür yanmıyor!

İLLA KAZA MI OLMASI GEREKİYOR?

Şehrimiz Ankara-Kayseri Karayolu üzeri, İstiklal Şehidi Geredoğlu Musa Viyadüğü’nde bulunan sinyalizasyonların 15 gündür yanmadığı bildirildi.

Şehir girişinde yoğun bir trafik güzergâhında trafik sinyalizasyon lambalarının yanmadığını gören vatandaşlar, bu konuda 155 Polis hattına bilgi vermelerine rağmen hiç kimsenin sorunu çözümlemediğini, her an bir kazanın meydana gelebileceği endişesini taşıdıklarını ifade ettiler.

Sinyalizasyon lambalarının Kırşehir Belediyesi Trafik ekipleri tarafından mı, yoksa Karayolları 61. Şube Şefliği ekipleri tarafından mı kontrol edildiğini bilemedikleri için gazetemize gelerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar şunları söylediler:

“Şehrimizin trafiğinin yoğun yaşandığı Ankara-Kayseri Karayolu üzerindeki İstiklal Şehidi Geredoğlu Musa Viyadüğü’nde bütün yönlerdeki trafik sinyalizasyon lambaları 15 gündür nedense yanmıyor. Durumu 155 Polis ekiplerine bildirmemize rağmen bir türlü çözüm bulunamadı. Bu güzergâhı kullanan araç sürücüleri olarak bazen tedirgin oluyoruz. Buradan her gün polis ekipler ve ilimiz yöneticileri buradan her gün geçerken, bu sinyalizasyon lambalarının yanmadığını görmelerine rağmen neden çözümü için ilgilileri harekete geçirmiyorlar? İllaki burada bir kaza olup, can kaybı olunca mı bu sinyalizasyon lambaları yakılacak. Bu konuda Sayın Valimizin İbrahim Akın ile Emniyet Müdürümüzün ilgililerle görüşerek bu sorunu çözümlenmesini istiyoruz.” (HABER: BEYHAN BALLI)