Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi,10 Kasım Atatürk’ü Anma ve ölüm yıldönümü günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” diyen Hacı Ömer Seyfi mesajında şunları ifade etti:
“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümünde milletçe saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca birçok başarıya imza atmış, kurtuluş mücadelemizde ve Cumhuriyetimizin kurulmasında önderlik etmiş büyük bir komutandır.
“Ülkemizin kurtuluşu için yaptığı mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Paşa bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni ileri medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.
“Atatürk; Türk milletine kendisini adamış, Sahip olduğu azim ve kararlılığıyla Türk milletinin önderi olmuştur. Atatürk milletine umut olmuş, ufuk olmuş, sarsılmaz azim ve mücadelesiyle kahraman silah arkadaşlarıyla vatanı kurtarmış, ülkü olmuş Cumhuriyeti kurmuştur. Muasır medeniyetler ufkuna ulaşmamız için Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş çizgisinden ayrılmadan büyümek ve gelişmek için daha fazla gayret etmemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükranla anıyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)