Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’un darbe söylemlerine ve CHP zihniyetinin gazeteci yandaşlarından Tele1 sunucusu Can Ataklı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı felaket senaryolarına tepki gösterdi.
İl Genel Meclis Başkanı Seyfi yayınladığı yazılı mesajda şunları ifade etti:
 “Birisi Menderes erken seçim yapsaydı darbe olmazdı diyor, diğeri bugün darbe imkânı yok Erdoğan’ın gitmesi için büyük bir felaket lazım diyor. Yıllarca ülkemizde kullandıkları darbe seviciliği, milletimizin ferasetiyle millet iradesine yenik düşmüştür. Ellerinde sadece provakatif söylem imkânları kalmıştır.
Milletin demokratik, sivil hak ve kazanımlarını bir türlü hazmedemeyen, seçilmiş hükumeti kendilerinden olmadıkça meşru görmeyen bu darbeci zihniyetin, milletten kopuk, milletle ve demokrasiyle ilgisi olmayan bu çıkışlarını şiddetle kınıyorum. 
“Zihinlerinde hâlâ darbe özlemi olan, milletten uzak olan bu zatlar, ülkemizin ve milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimizi vesayet merkezi görüyorlar,  sizin düşünce ve hayallerinizi darbeler süslese de şerefli aziz milletimiz kesinlikle buna müsaade etmeyecektir, asla izin vermeyecektir.
“Bu millet, seçtiği lideriyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yıllarca unutulmayacak tarihe altın harfler ile yazılan 15 Temmuz destanını yazan millettir. Bu memlekette yegâne güç ve söz sahibi aziz milletimizdir.
“Milletimizin kendi hür iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanımıza ve seçilmiş iktidara hükümetimize dil uzatmayı bırakın, milletimize onun iradesine saygı gösterin. Bu millet sizlere en güzel cevabı yıllarca sandıkta vermiş ve vermeye devam edecektir.”  (HABER MERKEZİ)