Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik,  yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2022 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur,  güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni eden İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik yeni yıl mesajında, şu ifadelere yer verdi:

 “2021 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün hemşerilerimizle paylaşıyor, 2022 yılının insanlık için başta sağlık, huzur, barış ve refah getirmesini temenni ediyorum.

“Yeni yılımızı dünden daha güçlü, yarınlara umutla bakan, heyecanlı ve milletimizden aldığımız güç ile hizmet ve yatırımlarımıza ülkemizde olduğu gibi ilimizde de devam etmenin mutluluğu ile karşılıyoruz. Bu yılda ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek yolumuza hedeflerimize emin adımlar ile devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe inanıyorum ki ülkemizin kalkınmasına, kardeşliğine ve demokrasimize yönelecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkûm olacaktır.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, onun vizyonu ve bu millete olan hizmet sevdası ile hareket ederek, üstlendiğimiz görevi yine en iyi şekilde yapacak; ilimize ve hemşehrilerimize en güzel hizmetleri kazandıracağımız bir yıl olacaktır İnşallah.

“Bundan önceki yıllarda olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz adına daima hizmet anlayışı ile Ülkemizin ve ilimizin gelişimi, toplumun kalkınması ve 2023 yılı için koyduğumuz hedeflere ulaşmada gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edecek, her zaman olduğu gibi 2022 yılında da üreterek, hemşehrilerimize olan hizmet anlayışımızı kat ve kat artırarak, durmadan çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu duygularla bir kez daha 2022 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur,  güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.  Tüm hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum."  (HABER: NECLA BAĞCI)