İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
“Yüce Mevla’mdan duam şudur ki, bu Mübarek Günler hatırına şuan tüm dünyanın mücadele ettiği salgının bir an önce bitmesi ve eski sağlıklı günlere hep beraber ulaşmamızdır”  diyen Meclis Başkanı Çelik kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli hemşerilerim, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, rahmet ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
“Yaklaşık bir buçuk yıldır dünyada ve ülkemizde devam eden korana virüs ile yaşanan Pandemi dolayısıyla bereketli iftar ve sahur programlarında bir araya gelemedik. Salat ve zikirler ile camilerimizde eda ettiğimiz teravih namazlarında buluşamamanın hüznünü yaşadık. Ancak millet olarak gönüllerimiz, dualarımız ve iyi temennilerimiz bizleri bir arada ve geleceğe daha umutla güvenle bakmamıza neden olmaktadır.
“Devlet ve millet olarak salgınla mücadele konusunda çok büyük özveri ile mücadelemizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Salgın ile olan mücadelemiz bizlere çok özlediğimiz sağlıklı günleri getireceğine inancım tamdır. Pandemi bittiğinde bizler eskisinden daha güçlü olarak geleceğimize emin adımlar ile birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da sağlamlaştırarak Allah’ın izni ile yürümeye devam edeceğiz inşallah. Bugüne kadar millet olarak önümüze çıkan tüm engel ve sorunların nasıl ki üstesinden gelmeyi başardıysak, Allah’ın yardımı ve inayetiyle milletimizin üstün dirayeti sayesinde bu sıkıntıyı da atlatacağız İnşallah.
“Yüce Mevla’mdan duam şudur ki, bu mübarek günler hatırına şuan tüm dünyanın mücadele ettiği salgının bir an önce bitmesi ve eski sağlıklı günlere hep beraber ulaşmamızdır. Bu duygu ve düşünceler ile Mübarek Ramazan Bayramımızın Ülkemize, İlimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını, bayramın tüm insanlığa sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını en kalbi duygu ve muhabbetlerimle kutluyorum.”  (HABER MERKEZİ)